Ets una emprenedora i vols formar part de l’EmprenCamp?

Doncs el primer pas és registrar-te a la nostra newsletter!

Un cop inscrita, el primer que rebràs serà un descarregable amb els Tips per a emprenedores que hem redactat amb molt amor, fruit de la nostra assistència a nombroses trobades i tallers per a emprenedores. I és clar, també rebràs informació de la nostra jornada amb accés prioritari per a inscriure’t i d’altres notícies interessants per a emprenedores com nosaltres.

T’hi esperem!

Clica aquí per acceptar que t’enviem informació sobre la nostra jornada i d’altres notícies interessants per a emprenedores com tu.

www.emprencamp.com

EMPRENCAMP t’informa que la informació que ens facilites serà tractada per MARTA LARRAZ amb NIF:38120704K i EVA MITITIERI amb NIF: 38103257P, responsables de la web. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Aquest tractament es fa en base al teu consentiment, però podràs donar-te de baixa en qualsevol moment i exercir els teus drets d’accés i rectificació al email hola@emprencamp.com. Les dades no se cediran a tercers excepte en cas que de que existeixi una obligació legal.

↑ Top of Page